L'Ajuntament de Vidreres ha tapat parcialment la placa de la plaça dels correbouson apareixia l'escut de l'Ajuntament acompanyat de l'escut de l'associació que promou aquesta activitat taurina al municipi.

L'Agrupació de Vidreres per la Defensa Animal i ambiental (AVDA) havia denunciat a l'equip de govern aquesta situació en considerar que la placa -situada al capdamunt d'un fanal que es troba al bell mig de l'espai on se celebren els correbous- advocava a favor de la continuïtat dels correbous en plena campanya per decidir el futur d'aquesta activitat al municipi -que es decidirà en un referèndum. «A la primera reunió que vàrem tenir amb el consistori per definir com seria la consulta, vam demanar que l'Ajuntament retirés la placa de la plaça dels correbous abans de fer públic el decret de la consulta», van manifestar els animalistes.

L'alcalde del municipi, Jordi Camps (JxCat), va explicar que «el símbol ara ja està tapat» i va afegir que es va col·locar allà «fa uns quatre o cinc anys per part de l'associació dels correbous».