Una persona va resultar ferida i 28 més van haver de ser desallotjades dilluns a la mitja nit després que s'incendiés un pis a Blanes. Els Bombers van haver de rescatar la víctima, un home que es trobava al balcó de l'habitatge afectat. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), per la seva banda, el van traslladar en ambulància fins a l'hospital comarcal per una intoxicació lleu pel fum que havia inhalat.

Després de ser atès a l'hospital comarcal de Blanes, se li va donar l'alta i va passar la nit en un hostal. L'incendi es va declarar quan faltaven 20 minuts per a les dotze de la nit. Els Bombers es van mobilitzar amb cinc dotacions fins a l'avinguda de Joan Carles I. El foc va començar en una cuina del primer pis. Arran del succés, tot el pis va quedar afectat pel fum i també el forat de l'escala i els pisos de la quarta planta.

Un cop apagat l'incendi i ventilat tot l'immoble, cap a tres quarts d'una, van donar les tasques per acabades i els veïns van poder retornar a casa. A banda dels Bombers, en les tasques d'emergències també hi van treballar la Policia Local i el SEM.