04 de març de 2020
04.03.2020

Vidreres tapa una placa que apareixia amb un logo dels correbous

Els animalistes ho van denunciar en veure que un escut de l'Ajuntament apareixia al costat del dels taurins

03.03.2020 | 23:50
La placa amb l'escut tapat.

L'Ajuntament de Vidreres ha tapat parcialment la placa de la plaça dels correbous on apareixia l'escut de l'Ajuntament acompanyat de l'escut de l'associació que promou aquesta activitat taurina al municipi.

L'Agrupació de Vidreres per la Defensa Animal i ambiental (AVDA) havia denunciat a l'equip de govern aquesta situació en considerar que la placa –situada al capdamunt d'un fanal que es troba al bell mig de l'espai on se celebren els correbous– advocava a favor de la continuïtat dels correbous en plena campanya per decidir el futur d'aquesta activitat al municipi –que es decidirà en un referèndum el pròxim 15 de març. «A la primera reunió que vàrem tenir amb el consistori per definir com seria la consulta, vam demanar que l'Ajuntament retirés la placa de la plaça dels correbous abans de fer públic el decret de la consulta», van manifestar els animalistes.

L'alcalde del municipi, Jordi Camps (JxCat), va explicar que «el símbol ara ja està tapat» i va afegir que es va col·locar allà «fa uns quatre o cinc anys per part de l'associació dels correbous».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit