Un home de 43 anys, veí de Celrà i de nacionalitat marroquina, ha mort avui a Arbúcies mentre treballava en una finca realitzant tasques forestals. Els Mossos d'Esquadra apunten que els fets han passat pels volts de les 10.45 hores, mentre el treballador estava talant un arbre, el qual li ha caigut a sobre. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències no se li ha pogut salvar la vida. Fonts de l'Ajuntament d'Arbúcies apunten que la finca en qüestió es troba a Can Riera de la Pineda, una explotació agrícola situada als afores del municipi.

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Sistema d'Emergències Mèdiques. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

El darrer accident laboral a la província es va produir al mes de gener quan un home de 62 anys va morir a Salt en caure sis metres des d'una teulada mentre realitzava una obra.