La Policia Local de Blanes ha detingut aquest dimecres un veí de la població de 37 anys per un robatori amb força i un furt en dos establiments en ple confinaments. Els agents el van arrestar per un robatori amb força en un establiment del centre de al vila i per un delicte de furt d'una caixa enregistradora en un altre local situat a La Plantera. Es tracta d'un comerç que fa temps que va tancar l'activitat però el lladre va aprofitar que tenia la persiana mig oberta perquè el propietari estava fent feines a l'interior i es va endur la caixa. A més, en una intervenció prèvia de la Policia Local, el sospitós va intentar enganyar els agents fent-se passar pel seu germà, que no té antecedents policials.

Quan finalment van comprovar la seva veritable identitat, els agents van comprovar que li consten fins a tres ordres judicials de detenció. També l'han denunciat per incompliment de la Llei 4/2015 per no complir amb les mesures recollides per l'estat d'alarma per coronavirus.

Des de fa més d'una setmana, una de les tasques prioritàries de la Policia Local de Blanes i Protecció Civil és estar amatents a les diferents mesures i accions que requereix l'emergència sanitària pel coronavirus. Tot i que la prioritat és l'alerta per la COVID-19, les actuacions policials també inclouen actuacions i requeriments de la ciutadania que no hi tenen res a veure.