La Policia Local de Blanes ha denunciat durant el que va de cap de setmana 68 persones per saltar-se el confinament. Una xifra que és producte de l'increment dels controls que fan els agents per tal de fer complir les mesures que marca l'estat d'alarma. De fet, arran d'aquest augment de la vigilància s'han controlat 650 vehicles que circulaven per la ciutat i identificat 96 persones. Durant el cap de setmana augmenta la feina policial, ja que Blanes és una localitat amb un nombre important de segones residències, fet que preocupa al consistori per la mobilitat que genera, per part d'alguns ciutadans que no tenen cap justificació, i que pot afavorir a la propagació del virus.

Per dies, aquest dissabte s'han registrat un total de 40 denúncies i s'han controlat 351 vehicles, a més d'identificar 45 persones que anaven pel carrer o que conduïen. Divendres les sancions imposades van ser 28 i el nombre de cotxes aturats també va ser menor, 299. En el total acumulat des de diumenge passat, la Policia Local de Blanes ha imposat un total de 143 multes a persones que no podien justificar la seva presència al carrer.

A més, a fi de reduir al màxim la mobilitat, l'Ajuntament no permetrà que els conductors que tenen el vehicle estacionat a un costat de la vorera el moguin a l'altra, en aquells casos que es tracti d'un carrer que quinzenalment canvia el costat d'estacionament.