30 de març de 2020
30.03.2020
Diari de Girona

Deu persones han mort per coronavirus a l'hospital de Blanes des de l'inici de la crisi

Ahir es van registrar quatre noves defuncions · Hi ha 81 sanitaris afectats en els dos centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

30.03.2020 | 10:36
L'hospital de Blanes

L'Hospital Comarcal de Blanes va registrar ahir quatre noves defuncions per coronavirus i ja en són 10 des de l'inici de la crisi.

Durant el d'ahir també es va donar l'alta a un pacient que ha superat la malaltia i encara hi havia 35 persones hospitalitzades per coronavirus

Durant la passada jornada dominical, segons informa l'ajuntament de Blanes, es van registrar cinc nous casos positius per coronavirus, es va donar d'alta a un nou pacient, així com el trasllat a un altre centre sanitari.

Per la seva banda, a l'Hospital Comarcal de Calella ahir va morir una persona, es van confirmar cinc nous casos, una nova alta i dos trasllats. En total, la xifra de pacients ingressats al centre del Maresme per la COVID-19 era de 31 pacients.

Amb relació al nombre de professionals sanitaris afectats per la malaltia, sumant els dos centres de Blanes i Calella, ahir era d'un total de 81 persones.

El balanç sumant les xifres dels dos hospitals de la corporació va ser ahir d'un total de 66 persones hospitalitzades i de 10 nous casos. Per la seva banda, a la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus va ser de 742 persones, 59 més que en la darrera actualització del dissabte.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook