Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el passat 4 de maig, a Vidreres, un home de 30 anys, de nacionalitat grega i domicili desconegut, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat dilluns, quan agents d'aquesta comissaria, que estaven realitzant patrullatge preventiu per la zona de la carretera N-II en direcció a Montbarbat, van veure al lateral de la via, enmig del bosc, un home que manipulava una mànega de reg en una bassa.

Els agents van inspeccionar la zona i al final d'un camí, que s'endinsava al bosc, van trobar una esplanada d'uns mil metres quadrats amb els arbres tallats. Enmig del descampat hi van trobar tres homes que estaven plantant esqueixos de marihuana. En detectar la presència policial, els tres homes van fugir ràpidament del lloc. Tot i això, poc després, els agents van aconseguir detenir un d'ells.

Els mossos van comprovar que havien plantat 633 plançons de marihuana i en tenien 406 més preparats en safates per plantar. Al terreny també hi havia una piscina de reg i una ensulfatadora.