El parc aquàtic de Lloret de Mar, Waterworld, un dels més grans de Catalunya, obrirà el proper 27 de juny amb una reducció d'aforament d'entre el 50 i el 66 per cent, segons informen els seus responsables.

Els protocols de seguretat inclouran també la gestió de les cues amb un reforç de personal per garantir la distància entre persones. A més, es limitarà l'aforament als vestidors i zones de restauració i, a l'àrea d'aigua, els socorristes han de vetllar perquè hi hagi només una persona per cada quatre metres quadrats amb torns de deu minuts a les atraccions més petites quan sigui necessari.

Els treballadors passaran controls de temperatura i es recomanarà la compra d'entrades a través d'internet i que els usuaris vagin amb la roba de bany posada per evitar en la mesura possible l'ús dels vestidors. Les mesures preventives inclouen un augment de la desinfecció de tots els espais públics del parc al llarg de la jornada.

El director executiu de Waterworld, Josep Maria Cama, assegura que, "en un recinte de 140.000 metres quadrats, no hi haurà problemes per mantenir la distància social".