01 de juliol de 2020
01.07.2020
Diari de Girona

Andrés Velencoso dirigeix una campanya promocional de Tossa de Mar

El vídeo mostra les platges i cales, la Vila Vella i els racons més emblemàtics del municipi

01.07.2020 | 10:05
Andrés Velencoso dirigeix una campanya promocional de Tossa de Mar

El model Andrés Velencoso ha dirigit i protagonitzat una campanya promocional de Tossa de Mar (Selva) enfocada a fomentar el turisme de proximitat per aquest estiu. Es tracta de la primera vegada que el model fa de director en un producte audiovisual. El vídeo es distribuirà per xarxes socials i, a més, la campanya també es farà en diaris, ràdios i en exteriors. El regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, ha agraït la "predisposició" de Velencoso, fill de Tossa de Mar. Martínez ha destacat que aquesta campanya servirà per "reforçar la promoció i difusió de Tossa com a destinació de turisme, tant de proximitat com a nivell internacional". El vídeo mostra les platges i cales i la Vila Vella del municipi.

Tossa de Mar (Selva) tindrà una nova campanya turística aquest estiu titulada 'Retroba't amb Tossa'. La particularitat és que està dirigida i protagonitzada pel model i actor Andrés Velencoso, que és nascut en aquest poble de la Selva. L'objectiu de la campanya és promoure el turisme per aquest estiu, sobretot els visitants de proximitat.

Velencoso ha estat l'encarregat de pensar i dirigir el vídeo, convertint-se en el primer projecte audiovisual que dirigeix el model. L'objectiu d'aquesta peça és que es comparteixi per xarxes socials i a través de la web per tal que arribi a molts públics. A més, durant el rodatge també es van fer diverses fotografies que s'utilitzaran per a la campanya.

Ver esta publicación en Instagram

Andrés Velencoso ens convida a descobrir Tossa de Mar i els seus entorns més estimats. Un paisatge que inspira art i cultura, que acull amb tradicions arrelades i llegendes antigues. Quan tu també puguis, retroba't amb Tossa. T'estem esperant! Andrés Velencoso nos invita a descubrir Tossa de Mar y sus entornos más queridos. Un paisaje que inspira arte y cultura, que acoge con tradiciones arraigadas y leyendas antiguas. Cuando tú también puedas, reencuentrate con Tossa. ¡Te estamos esperando! Andrés Velencoso invites you to discover Tossa de Mar and his most beloved surroundings. A landscape that inspires art and culture, which welcomes ingrained traditions and ancient legends. When you can, reencounter with Tossa. We are waiting for you!

Una publicación compartida de Tossa de Mar (@tossaturisme) elEl vídeo mostra alguns dels racons més emblemàtics de Tossa de Mar i també les platges i cales i la Vila Vella. A part del contingut audiovisual que es distribuirà per xarxes, també es farà en diaris, portals web, ràdios i en llocs exteriors. Sobretot està enfocada al turisme de proximitat.

De tota manera, el regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, ha destacat que el contingut de la campanya servirà per "reforçar la promoció i difusió de Tossa com a destinació de turisme, tant de proximitat com a nivell internacional". Martínez ha agraït la "predisposició" del model tossenc a l'hora "d'ajudar al municipi en aquests moments tan complicats".

Per la seva banda, Velencoso ha afirmat que l'experiència com a director "ha estat molt positiva i satisfactòria i més tenint en compte la meva vinculació amb el municipi".
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit