La jutge ha deixat en llibertat provisional el jove alemany de 19 anys acusat de l'agressió sexual de divendres a una menor de 17 anys a Lloret de Mar.

El jutjat de guàrdia de Blanes va rebre ahir el detingut per un presumpte delicte d'agressió sexual a Lloret de Mar.

La magistrada va prendre declaració a l'acusat, a la víctima i a diversos testimonis. També es va practicar l'exploració forense tant al denunciant com a la víctima.

Amb tota aquesta informació i, donat que el ministeri fiscal no va sol·licitar cap mesura cautelar, la magistrada va acordar la llibertat provisional del detingut a disposició del jutjat sempre que sigui requerit, segons informa el TSJC.

Aquesta presumpta agressió es va produir, com va avançar Diari de Girona, el divendres a la nit. La Policia Local de Lloret de Mar va arrestar el jove turista poca estona després dels fets, ja que la víctima i unes amigues van descriure i identificar el presumpte agressor la mateixa nit.

La violació va tenir lloc en un portal d'un edifici d'apartament del carrer de Joaquim Mir de Fenals pels volts de les deu la nit de divendres. El noi es va emportar la jove a dins de l'entrada de l'edifici d'apartaments on s'allotja i la va agredir sexualment.