Un home de 61 anys va resultar ferit dimecres a la tarda a Lloret de Mar en precipitar-se des d'un tram del camí de ronda fins a les roques, en una zona colindant a la cala dels Trons.

Fonts del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van precisar que els fets es van produir a quarts de nou del vespre quan, per motius que es desconeixen, l'home va caure i va rodolar per un desnivell de 15 metres de baixada fins a la zona rocosa que voreja el mar. Les mateixes fonts van apuntar que la víctima va quedar aturada en un espai de difícil accés.

El dispositiu de rescat

Un cop activats els serveis d'emergències, fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar dotacions de Bombers de la Generalitat, de la Policia Local i del SEM.

Fonts del SEM van explicar que, abans de l'arribada d'aquests efectius, una persona que no formava part de l'equip de rescat i que hauria presenciat els fets va aconseguir aproximar-se fins al precipitat i comprovar que aquest estava conscient. Un cop al lloc dels fets, els efectius d'emergència van aconseguir desplaçar el ferit, qui presentava diverses contusions al cos, fins a tocar de l'aigua per al seu posterior trasllat a un centre sanitari.

En un primer moment es va activar l'helicòpter dels GRAE però la dificultat topogràfica de la zona va descartar el trasllat per aire.

En l'operatiu hi van intervenir més d'una vintena de persones, entre els responsables dels efectius d'emergències i els que van facilitar el llagut per transportar el ferit. Finalment, la víctima va ser evacuada de la zona amb l'embarcació fins a una platja propera on l'esperava una ambulància que el va dur fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.