Una dona ha resultat detinguda aquesta passada matinada per la Policia local i els Mossos d'Esquadra a Sils després de presumptament apunyalar el seu marit al pit. La víctima es recupera a l'hospital de la ferida i no es tem per la seva vida.

Els fets s'han desencadenat quan l'home ja ferit s'ha presentat cap a dos quarts de dotze de la matinada al centre cívic del poble molt ensangonat a demanar alguna cosa per beure. En aquell moment hi havia gent a la terrassa del local que s'ha sorprès i en veure l'aspecte de l'home s'ha alertat la Policia local de Sils i els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma.

Els agents locals ràpidament han arribat al bar del centre cívic i s'ha demanat l'assistència del SEM. Que ha comprovat que tenia una punyalada a la zona del pit esquerre, per sobre de la zona del cor. Una ferida etzibada amb un ganivet però per sort no massa profunda. L'home ha estat traslladat amb ambulància a l'hospital. On ha passat la nit i està recuperant-se de l'apunyalament.

La dona per la seva banda s'ha localitzat i detingut per part dels Mossos i la Policia local en el domicili on viu la parella, no gaire lluny del centre cívic. També s'ha recuperat el ganivet amb el qual s'hauria produït l'apunyalament.

La presumpta agressora ha explicat als agents, segons fonts del cas, que havien discutit i havia clavat una ganivetada al seu home. No ha transcendit però el motiu de la discussió. La dona ha acabat detinguda per la presumpta agressió amb arma blanca. Ambdós, víctima i agressora, tenen uns 60 anys. La parella no compta amb antecedents ni denúncies prèvies per violència de gènere.

La presumpta agressora passarà pròximament a a disposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners.