Agressió a cops de pal al passeig de la Marina de Blanes Així va ser la baralla que van protagonitzar dos homes en una terrassa d'un bar durant la matinada de dijous a la població costanera. Un d'ells va acabar ferit pels cops que li va propinar l'altre, sobretot a la zona del cap.

La Policia Local de Blanes. En identificar-lo, van comprovar que l'individu estava buscat, ja que tenia en vigor diverses ordres de cerca i captura. Una de les quals amb ingrés a presó. Ambdós implicats en la baralla són coneguts per la policia i compten amb diversos antecedents per diversos delictes.

Arran dels cops que va rebre al cap, la víctima va necessitar punts de sutura. El ferit va ser atès in situ pels serveis mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) , que el van evacuar amb ambulància fins a un centre hospitalari, on li van haver de practicar cinc punts de sutura al front.

L'agressió va tenir lloc poc després de les tres de la matinada a la terrassa d'un bar -quan aquest ja tancava- del passeig de la Marina de Blanes. Els dos implicats en els fets havien estat estona abans al bar i es van discutir. El presumpte autor de l'agressió va marxar i va tornar poc després equipat amb un pal. Segons fonts consultades, l'individu el va començar a colpejar sense cap mirament i companys de la víctima i de l'agressor van intentar separar-los, però l'altre no es va aturar fins a deixar-lo estabornit.

Persecució a peu

Des del mateix bar, van alertar la Policia Local de la baralla i en pocs minuts van arribar al lloc dels fets. Després d'una persecució a peu, els agents municipals van localitzar el presumpte autor al centre de la vila. Durant el trajecte, va llançar el pal però, poc després, la policia el va recuperar. Es dona el cas que testimonis inicialment van confondre el pal amb una destral, per les seves grans dimensions.

L'arrestat és un multireincident, veí de Tordera i de nacionalitat marroquina i que tenia vigents quatre ordres de recerca i captura per diversos delictes. Una d'aquestes li suposarà ja l'ingrés a presó. Té antecedents per diversos delictes, entre els quals conducció temerària, agressió sexual, tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes, entre d'altres.

El motiu de la baralla s'apunta, segons fonts consultades, que seria una revenja per un tema de tràfic de drogues. Concretament, el presumpte agressor reclamava un deute pendent a l'altre. Està previst que el detingut passi avui a disposició judicial.