Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes quan intercanviaven una bossa amb 7,5 kg de marihuana

Els agents els enxampen in fraganti quan introduïen la droga, valorada en 12.000 euros, dins un maleter.

Els detinguts són dos homes de 26 i 55 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Riudarenes i Blanes, així com dos homes de 31 i 48 anys, de nacionalitat holandesa i amb domicilis desconeguts. Se'ls acusa de ser presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La detenció ha anat a càrrec de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona van detenir el dia 12 d'agost.

Els fets van tenir lloc el capvespre del passat 12 d'agost quan una patrulla d'aquesta Àrea es trobava fent patrullatge preventiu de robatoris a l'interior de domicilis per la urbanització Serrabrava de Lloret de Mar.

En el marc d'aquesta prevenció van veure com quatre homes, que estaven al costat de dos turismes estacionats a l'avinguda del Pla de Rossell, introduïen una bossa blanca i vermella dins el maleter d'un dels turismes i, en veure la presència policial, van voler entrar ràpidament dins els cotxes per marxar.

Els agents els van interceptar, identificar i escorcollar. Quan van obrir el maleter d'un dels turismes aquest desprenia una forta olor de marihuana que provenia de la bossa que acabaven de guardar. Tot seguit van comprovar que duien 7,5 quilos de marihuana, distribuïts en vuit bosses petites.

A més, tres dels detinguts portaven, a les seves respectives bosses de mà, 8.540 euros en efectiu, bàsicament bitllets de 50 euros.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar el dia 15 d'agost a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.