L'Ajuntament de Lloret ha reobert el tram del Ajuntament de Lloretcamí de ronda Segons va avançar Nova Ràdio Lloret i va confirmar el regidor republicà Jordi Orobitg a través del seu compte d'Instagram, la zona va quedar impracticable dies enrere, a causa d'una esllavissada. Durant la setmana passada, es va poder adequar gràcies al treball de la brigada municipal. Amb l'actuació, es van retirar els elements que impedien el pas per aquest tram i ja torna a ser accessible per a vianants.

El regidor responsable del Pla Operatiu de Reconversió Turística, Jordi Orobitg (ERC), va concretar en declaracions a l'emissora municipal que els camins de ronda són «un recurs turístic» que cal «posar en valor».

En aquest sentit, el regidor va insistir que l'Ajuntament treballa des de fa temps en els camins de ronda, amb l'objectiu d'unir Blanes i Tossa pel litoral, passant per Lloret. A finals del mes de juliol es va anunciar un pas important per fer realitat un projecte històric del municipi: el camí de ronda entre Lloret i Fenals. La Generalitat va anunciar l'aprovació de manera definitiva del projecte. Els treballs es dividiran en tres fases i costaran 730.000 euros.