19 de agost de 2020
19.08.2020
Diari de Girona

Reobren el camí de ronda de Lloret fins a Sa Tortuga de la Montgoda

El tram va quedar impracticable a causa d'una esllavissada que ha requerit l'actuació de la brigada

18.08.2020 | 23:48
El tram fins a Sa Tortuga ja torna a ser accessible

L'Ajuntament de Lloret ha reobert el tram del camí de ronda que va fins a l'avinguda de Sa Tortuga de la Montgoda. Segons va avançar Nova Ràdio Lloret i va confirmar el regidor republicà Jordi Orobitg a través del seu compte d'Instagram, la zona va quedar impracticable dies enrere, a causa d'una esllavissada. Durant la setmana passada, es va poder adequar gràcies al treball de la brigada municipal. Amb l'actuació, es van retirar els elements que impedien el pas per aquest tram i ja torna a ser accessible per a vianants.

El regidor responsable del Pla Operatiu de Reconversió Turística, Jordi Orobitg (ERC), va concretar en declaracions a l'emissora municipal que els camins de ronda són «un recurs turístic» que cal «posar en valor».

En aquest sentit, el regidor va insistir que l'Ajuntament treballa des de fa temps en els camins de ronda, amb l'objectiu d'unir Blanes i Tossa pel litoral, passant per Lloret. A finals del mes de juliol es va anunciar un pas important per fer realitat un projecte històric del municipi: el camí de ronda entre Lloret i Fenals. La Generalitat va anunciar l'aprovació de manera definitiva del projecte. Els treballs es dividiran en tres fases i costaran 730.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook