El SEM va haver d'evacuar ahir al matí amb l'helicòpter medicalitzat un motorista ferit greu en un accident de trànsit a Riudarenes.

El succés va produir-se pels volts de dos quarts de nou a la carretera C-63, a l'altura del quilòmetre 21,5. El sinistre viari va consistir en un xoc entre un cotxe i un motorista.

El motorista és qui va patir la pitjor part: la moto va acabar força danyada i el conductor, va resultat ferit greu. Mentre que els dos ocupants del cotxe van quedar afectats de molt poca consideració. De fet, segons van confirmar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), els efectius del SEM els van assistitr al mateix lloc de l'accident i no van haver de ser traslladats a cap centre sanitari. En canvi, el motorista va ser evacuat amb l'helicòpter del SEM fins a l'hospital Josep Trueta, on va ingressar.

L'accident de trànsit va obligar a tallar momentàniament la via i després, durant la retirada dels vehicles, s'hi va fer pas alternatiu.

Al lloc dels fets hi van treballar els Mossos d'Esquadra amb quatre patrulles, el SEM amb dues ambulàncies i l'helicòpter i una dotació dels Bombers.