L'Ajuntament de Riudellots ha anunciat la cancel·lació de la Festa Major d'enguany, que s'havia de celebrar del 26 de setembre al 4 d'octubre.

En un comunicat, l'Ajuntament ha destacat que la decisió s'ha pres de manera conjunta amb la comissió de Festes del municipi «davant la situació d'excepcionalitat provocada per la pandèmia de la covid-19».

L'alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, va anunciar la decisió ahir en una compareixença conjunta amb la regidora de Festes, Cristina Pineda, i el president de la comissió de festes, Dídac Gómez. Segons la batlle, la decisió s'ha pres tenint en compte que les autoritats sanitàries desaconsellen la celebració d'actes multitudinaris i apel·lant a la prudència i responsabilitat. «Hem de pensar en la salut i la seguretat de tots» va destacar la regidora de Festes, Cristina Pineda, que va explicar també que la decisió ha estat unànime entre l'alcaldia, la comissió de festes i la regidoria.

D'altra banda, el president de la Comissió de Festes, Dídac Gómez va confirmar que de cara al 2021 es mantindrà el mateix cartell programat per aquest any, ja que els artistes han estat d'acord en posposar les seves actuacions.

L'alcaldessa també va explicar que en funció de l'evolució del control de la pandèmia s'anunciaran noves dates per a una celebració diferent de la Festa Major 2020 i va afegir que esperen «poder recuperar les activitats suspeses».