21 de agost de 2020
21.08.2020
Diari de Girona

Riudellots instal·larà divuit càmeres de lectura de matrícules

El cost de tota la instal·lació és de 200.000 euros i per fer-hi front l'Ajuntament haurà de modificar el pressupost

21.08.2020 | 00:14
Les càmeres s'instal·laran en diversos punts del municipi.

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha anunciat la instal·lació de divuit càmeres de lectura de matrícula per cobrir tots els accessos al municipi. Es tracta de dispositius que només es podran consultar en cas de robatori o incidència, i que són una demanda que fa anys que les empreses del polígon industrial exigeixen i que, finalment, el Departament d'Interior ha accedit a realitzar.

El cost de tota la instal·lació és de 200.000 euros i s'espera que abans que acabi el 2020 ja estiguin totes en funcionament. Això sí, abans caldrà fer una modificació del pressupost municipal i portar al ple del setembre la proposta. Des del consistori esperen que a més de resoldre possibles robatoris, les càmeres serveixin per dissuadir els lladres i per reforçar la seguretat en diversos punts del muncipi.

L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, va destacar que aquesta actuació suposarà un pas «molt important» per millorar en seguretat al poble, que compta amb un nucli urbà, tres urbanitzacions, 165 cases disseminades i el polígon industrial més important de les comarques gironines.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook