Un home va resultar ferit lleu ahir en patir cremades al braç en un incendi que es va originar al migdia en un restaurant de Maçanet de la Selva. El foc es va declarar quan faltaven uns deu minuts per a les dotze del migdia en un local de restauració del carrer Vidreres, situat al número 43. Els Bombers es van desplaçar al lloc amb tres dotacions i van treballar en un foc que sortosament van donar per extingit ràpidament. Fonts de Bombers van explicar que l'alerta de l'incendi es va produir a les 11.47 hores.

Ferit lleu

Les flames, que es desconeix com es van originar, van afectar la cuina, que va quedar completament destrossada. A conseqüència del foc, el fum es va desplaçar per la resta de l'immoble. Concretament al menjador del restaurant i al pis superior. Un home que estava al restaurant i hauria intentat apagar el foc va patir diverses cremades, de poca consideració, al braç. El Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar amb ambulància a l'hospital Doctor Josep Trueta de Girona.

L'incendi només hauria afectat la cuina i no hauria causat problemes estructurals a l'edifici, ni als habitatges adjacents. El restaurant afectat té un hostal a la part superior.