28 de agost de 2020
28.08.2020
Diari de Girona

Comencen les obres de la rotonda de Fogars de la Selva

Els treballs s'allargaran nou mesos i estan adjudicats a l'empresa AMSA per un import de 886.900 euros

27.08.2020 | 23:11
Pla zenital del punt de la rotonda.

L'Ajuntament de Fogars de la Selva ha anunciat l'inici de les obres de la rotonda d'accés a l'Ajuntament i a la zona esportiva. La infraestructura, que es col·locarà al bell mig de la carretera BV-5122, és una demanda històrica del municipi i facilitarà els accessos d'entrada als principals equipaments, entre ells, l'escola i el poliesportiu, que es troben situats darrere de l'Ajuntament.

L'obra, adjudicada a l'empresa constructora Agustí i Masoliver SA (AMSA), té un cost de 886.900 euros que assumirà parcialment la Diputació de Barcelona –cal recordar que Fogars pertany a la comarca de la Selva i a la província de Barcelona– amb una aportació de 513.215,19 euros, en virtut del Conveni signat entre aquesta administració i l'Ajuntament, que assumeix la resta de la despesa. Els treballs tindran una durada aproximada de nou mesos i es preveu que finalitzin de cara al mes de maig de 2021.

Des de l'Ajuntament celebren l'inici de les obres i destaquen en un comunicat que l'acord amb la Diputació de Barcelona «ha arribat després de molt de temps de negociacions i lluita». Finalment, subratllen que «servirà per millorar la mobilitat del municipi, en una cruïlla en la qual s'hi han produït diferents accidents».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook