Abans de les nou del matí, els acusats de pertànyer a una banda de tràfic de drogues han arribat custodiats per la policia als jutjats de Santa Coloma de Farners.

Entre els arrestats hi ha tres Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners, l'ABP de la Selva interior i dos presumpte traficants.

Diverses patrulles dels Mossos han portat els seus companys juntament amb la parella de presumptes traficants fins a la seu judicial que hi ha davant l'ajuntament de la capital de la Selva interior.

Aquest matí passen a disposició al jutjat d'instrucció número 1.

16

Cinc detinguts, tres d'ells Mossos d'Esquadra, per una trama de tràfic de drogues a Santa Coloma de Farners

Els Mossos d'Esquadra van realitzar ahir un operatiu contra el tràfic de drogues a Santa Coloma de Farners i van detenir cinc persones, tres d'elles agents del cos de Mossos. La Divisió d'Assumptes Interns (DAI) de la policia autonòmica dirigeix la investigació.

Durant el matí, els agents van realitzar escorcolls en cinc domicilis.

Segons va informar ahir El Periódico l'home seria el presumpte traficant que hauria corromput els agents.

Els Mossos detinguts són dos agents i un caporal de mossos que treballaven en la Unitat d'Investigació de la comissaria de la capital selvatana. Els agents, que precisament estaven integrats en la unitat que perseguia el tràfic de drogues a la comarca, presumptament serien els encarregats de robar droga intervinguda -marihuana- que estava en dipòsit, falsejar-ne la destrucció en atestats i vendre-la a tercers.

A més, haurien expulsat els delinqüents que feien la competència als traficants amb els quals ells feien negocis.

Els mossos detinguts estan acusats de revelació de secrets, organització criminal, delicte contra la salut pública i denegació i omissió del deure de perseguir delictes.

Un cop detinguts, els tres mossos van ser traslladats a la comissaria de les Corts de Barcelona, on, ahir es van acollir al seu dret a no declarar.