Una discussió per una relació amorosa va acabar ahir a Blanes amb un ferit i un detingut. Els fets es van iniciar a les dotze del migdia en un bar del barri dels Pins on els dos homes es van barallar a causa d'una relació amorosa que els afectava a tots dos. A causa de l'enfrontament, un dels implicats va quedar malferit i va marxar del lloc.

A quarts de set de la tarda, però, l'home ferit va tornar al local on va agafar un pal de billar i va colpejar el cap de l'individu que l'havia atacat al matí, amb tanta força que el pal es va trencar. A causa de la ferida, que sangnava molt, l'home va quedar estès en mig de la via.

Fins al lloc s'hi van traslladar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van atendre el ferit i el van traslladar fins a l'hospital de Blanes.

Mentrestant, diversos efectius de la Policia Local de Blanes va detenir l'altre home que també presentava ferides de diversa consideració. Per això, també se'l va acabar traslladant a l'hospital comarcal, per tal que s'avaluessin els danys patits durant la baralla del matí i que podrien derivar en la detenció de l'home que va rebre el cop amb el pal de billar a la tarda.