Operatiu de rescat d'un windsurfista desaparegut en aigües de Blanes.

Aquest dissabte, cap al es quatre de la tarda, el 112 va contactar amb la Prefectura de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes per informar que s'havia donat l'avís que hi havia una persona de qui s'havia perdut la pista quan estava a la zona de la desembocadura de la Tordera.

També s'hi va posar en contacte Salvament Marítim, qui va requerir el suport dels efectius d'emergència de Blanes per participar en l'operatiu de rescat. Mentre l'helicòpter Helimer de Salvament Marítim es dirigia cap a Blanes, va salpar en direcció a la zona indicada l'embarcació lleugera de rescat de Protecció Civil Blanes amb dos tripulants.

Mentre el servei d'emergències de l'Ajuntament de Blanes iniciava la recerca per mar, cap a tres quarts de cinc de la tarda va afegir-se a les tasques l'helicòpter de Salvament Marítim, que va rastrejar-la des de l'aire.

Un quart d'hora més tard mentre la recerca es feia per mar i aire, el Club de Vela Blanes va comunicar que havien rescatat una persona a la mar, coincidint amb la identificació que s'havia donat des del telèfon d'emergències 112.

El windsurfista estava sa i estalvi, si bé va manifestar haver patit un gran ensurt quan va perdre el control de la seva taula, i va haver de ser atès per una lleugera hipotèrmia, segons informa l'ajuntament de Blanes.