El Club de Vela de Blanes va rescatar, dissabte a la tarda, un windsurfista que anava a la deriva, després de perdre el control de la taula. L'home va haver de ser atès per una lleugera hipotèrmia.

Segons va informar ahir l'Ajuntament, els fets van tenir lloc cap a les quatre de la tarda, quan la Policia Local i el cos de Protecció Civil de Blanes van ser alertats sobre una persona de qui s'havia perdut la pista quan estava a la zona de la desembocadura de la Tordera.

La recerca es va iniciar per mar i aire i hi van participar l'helicòpter Helimer de Salvament Marítim i una embarcació lleugera de Protecció Civil. Segons el consistori, cap a les cinc de la tarda, mentre s'estava inspeccionant la zona, el Club de Vela de Blanes va informar que havia rescatat una persona al mar i que es tractava d'un windsurfista.

L'home va explicar que havia perdut el control de la taula i que havia patit un gran ensurt. Tot i que es trobava sa i estalvi, va haver de ser atès per una lleugera hipotèrmia. Tot l'operatiu de rescat es va donar per finalitzat a dos quarts de sis de la tarda.

Es dona la circumstància que fa només tres dies tots dos cossos de rescat -l'helicòpter Helimer 201 de Salvament Marítim i l'embarcació de Protecció Civil- van intervenir plegades en un simulacre que va tenir lloc en aigües de Blanes a primera hora de la tarda i que va durar 35 minuts.