El secretari i interventor dels ajuntaments d'Hostalric i Fogars de la Selva, Carles Mitjà Sarvise, s'ha jubilat després de 37 anys ocupant aquests dos càrrecs en aquestes dues administracions locals selvatanes.

Segons va informar ahir el consistori de Fogars de la Selva a través de les xarxes socials, aquest dimecres passat es va fer l'acte de cessió a la casa de la vila d'aquesta localitat i davant dels dos alcaldes actuals dels dos municipis: Nil Papiol (Hostalric) i Josep Vilà (Fogars).

En aquest mateix acte va prendre possessió del càrrec, amb caràcter accidental, Alexandra Saurí, mentre resten a l'espera que arribi una persona que ocupi la plaça de manera permanent.

Carles Mitjà, que és advocat, es va convertir en secretari de Fogars -llavors anomenat de la Tordera- el 26 de juliol de l'any 1983. En aquell moment, tenia 26 anys i pertanyia al Cos Nacional de Secretaris de 3a categoria. Aquell any Josep Vilà ja feia cinc anys que era alcalde -des del 178- i el secretari era Narcís Mercader.

Des dels dos ajuntaments selvatans, van aprofitar l'acte de cessió per agrair a Carles Mitjà la tasca desenvolupada durant gairebé quatre dècades en les dues administracions.