Vidreres, com molts municipis de Catalunya, està lluitant contra les ocupacions i de diverses formes. En aquest cas, contra les que se sospita que han realitzat delinqüents que s'han afincat al municipi. La setmana passada va ser el torn de la urbanització de Terrafortuna on es van tallar els serveis d'aigua i llum a vuit habitatges de l'àrea residencial. Segons fonts municipals, són cases que s'han ocupat per delinqüents i que en cap cas, hi vivien famílies amb cap mena d'exclusió social o situació de pobresa.

La Policia Local, juntament amb les empreses de serveis d'aigua i llum, van anar fins a la urbanització i van tallar aquests serveis que portaven temps defraudant. De fet, l'actuació es va fer arran d'investigacions però també després de veure l'alt consum. No es descarta que en alguna hi hagi alguna plantació de marihuana.

Aquest no és el primer dispositiu que es realitza a la població, l'any passat se'n va fer en una quarantena d'habitatges a Aiguaviva Park. L'alcalde Jordi Camps assegura que cal endurir les penes i que en l'últim ple van unir-se a una moció del Consell Comarcal per lluitar contra les ocupacions delinqüencials.