El fiscal demana 24 anys de presó per l'acusat de matar un jove italià en una discoteca de Lloret de Mar la nit del 12 d'agost del 2017. L'acusa d'un delicte d'assassinat en concepte d'autor. Segons s'exposa en l'escrit d'acusació, el presumpte autor de la coça mortal, el txetxè Rassoul Bissoultanov, la va propinar de «manera intencionada» per «posar fi a la seva vida». A causa de la coça, el jove italià de 22 anys, Niccolò Ciatti, va morir a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Segons recull l'escrit de conclusions provisionals del fiscal Víctor Pillado, a les tres de la matinada del 12 d'agost del 2017, Ciatti es trobava amb quatre amics a la pista de ball de la discoteca St' Trop de Lloret de Mar quan «per causes que es desconeixen» Bissoultanov li va «propinar una empenta» i, després, un cop de puny al cap que va provocar que queies a terra. Segons el fiscal, el txetxè «amb la intenció d'acabar amb la seva vida, sent conscient de la impossibilitat del jove de defensar-se, per trobar-se postrat en el terra intentant incorporar-se i sense possibilitat de fer-ho pel cop rebut i per presentar una ingesta alcohòlica de 0,82 grams per litre en sang», li va propinar una coça al cap que va derivar de manera «inexorable» a la seva mort.

Per tot plegat, el fiscal demana per a l'acusat 24 anys de presó i nou més de llibertat vigilada. A més sol·licita que pagui 210.000 euros als pares de la víctima i 30.000 euros a la germana pel dany moral infligit. El fiscal també acusa la companyia asseguradora AXA Seguros com a responsable civil i demana el pagament de les mateixes indemnitzacions, de les quals la companyia ja n'ha pagat una part.

L'Ajuntament de Lloret com a acusació popular, s'ha sumat a la petició del fiscal.

Per la seva part, la discoteca i la Fecasarm i Spain Nightlife com a acusacions particular i popular sol·liciten també 12 anys i sis mesos de presó per un dels acompanyats de Bissoultanov, Movsar Magomadov, com a còmplice del delicte d'assassinat. A més, demanen una indemnització de 30.000 euros pel propietari del local, Bemma Corporation SL, «pel dany causat en la seva imatge» i 10.000 euros per la Fecasarm i Spain Nightlife per fer campanyes contra la violència en espais d'oci nocturn.