La Policia Local de Blanes ha detingut el presumpte autor d'un apunyalament greu que es va produir ahir al vespre. Un home va agredir-ne un altre amb una arma blanca.

Va clavar-li el ganivet a la zona del tòrax i li va causar lesions pulmonars. El SEM el va evacuar d'urgència amb ambulància a l'hospital Trias i Pujol de Badalona, on es recupera de les lesions tot i la seva gravetat.

Els fets van produir-se cap a les vuit del vespre a l'anomenada rotonda dels Focs, que es troba a la carretera que enllaça Lloret amb Blanes.

Un agent de la Policia Local que estava realitzant un servei de seguretat ciutadana va veure un home que circulava amb una motocicleta per la carretera de Blanes a Tordera, amb símptomes de no trobar-se gaire bé.

Quan el Policia Local s'hi va acostar, va observar que el conductor de la moto perdia sang de manera abundant, i que duia a una de les mans un pal metàl·lic doblegat.

L'agent va atendre el ferit que presentava la roba molt ensangonada a causa de l'apunyalament i gairebé no responia però va poder donar una breu descripció de l'agressor. Una ambulància del SEM va arribar a la zona i ràpidament, un cop estabilitzat, el va traslladar a Can Ruti.

Mentre tot això produïa, una veïna va indicar també que havia vist fugir l'agressor en direcció cap al cementeri i va explicar que s'havia produït una baralla en aquella zona.

A partir d'aquí es van activar tots els recursos i fins a la zona s'hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Agents de la Policia Local de Blanes van localitzar després d'una petita persecució el presumpte autor de l'apunyalament que havia fugit a peu de la zona per un pas soterrat que condueix al cementiri.

El van detenir per ser el presumpte autor de l'apunyalament amb arma blanca. L'arrestat és un home de nacionalitat dominicana, veí de Blanes i de 41 anys.

l'arma es va localitzar en uns matolls, encara amb restes de sang, i va quedar custodiada per agents de la Policia Científica dels Mossos. El detingu que s'espera que passi a disposició judicial avui divendres.