L'Ajuntament de Blanes ha comunicat que l'alcalde, Àngel Canosa, ha començat un confinament a casa seva que s'allargarà durant 10 dies com a mesura preventiva per la haver estat en contacte amb un positiu de covid-19. Segons el consistori, el confinament l'ha determinat el Departament de Salut després que el batlle blanenc ha tingut contacte amb una persona amb qui va participar en una reunió de treball, i que la PCR ha determinat que és positiu en coronavirus.

Segons detallen en un comunicat, Canosa no ha interromput l'activitat i continua treballant des de casa seva. El text destaca que "es troba bé i no presenta de moment cap símptoma que faci indicar que hagi contret la malaltia".

L'alcalde està a l'espera que se li practiqui una prova PCR que ajudi a determinar si s'ha contagiat o no, tot i que encara que l'anàlisi determini un negatiu, caldrà que continuï en confinament durant els preceptius 10 dies. L'alcalde ha fet una crida a la ciutadania de Blanes perquè segueixi els protocols i no abaixi la guàrdia, recordant la importància de les tres principals mesures: 'Mascareta, Mans i Distància'.