Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir al matí en un incendi en una casa que es troba en construcció a Amer. El foc es va declarar cap a tres quarts de deu del matí i va afectar una habitació de l'habitatge, que es troba al número 8 del carrer Girona. En el moment dels fets no hi havia ningú a l'immoble. A causa de les flames, l'habitació va quedar del tot destrossada. Aquesta, però, no va ser l'única casa afectada, ja que l'alta temperatura provocada per les flames també va causar destrosses a l'habitatge del costat. Concretament, va fer trencar els vidres d'una finestra i en va malmetre les persianes.

L'incendi a l'habitació sinistrada va cremar les bigues de fusta i la resta de l'estança. Els Bombers van poder donar per controlat el foc quan passaven dos minuts de les deu del matí. Després, van seguir treballant a l'immoble per remullar l'estança cremada i per realitzar tasques de ventilació a la casa veïna, també afectada pel foc.

Fins al carrer Girona, on es va declarar l'incendi, els Bombers s'hi van desplaçar amb tres dotacions. També hi van acudir el SEM i els Mossos d'Esquadra.

En el moment dels fets, els inquilins de la casa veïna es trobaven a l'interior, motiu pel qual van inhalar una mica de fum, tot i que, finalment, no van requerir atenció mèdica. L'arquitecte municipal, segons els Bombers, també va anar a la casa on va tenir lloc l'incendi per comprovar que no hi havia perill amb l'edifici.