Dos policies que es trobaven fora de servei van identificar i localitzar, divendres passat, els autors del trencament de diversos retrovisors de fins a set vehicles al municipi de Blanes. Segons va informar ahir l'Ajuntament, es tracta de quatre menors que van ser entregats als seus pares i que hauran de passar, pròximament, pel Jutjat de Menors.

Els fets es van produir el divendres passat al matí, quan els dos agents van tenir coneixement que uns joves havien trencat els retrovisors de diversos vehicles estacionats en un carrer del barri de La Pedrera-Carretera de Lloret, molt a prop d'un centre educatiu. Els dos agents, que pertanyen als cossos de Blanes i Banyoles, es trobaven fora de servei.

Després d'obtenir la corresponent autorització del cap de la Policia Local de Blanes, es van instruir diligències amb la Fiscalia i el Jutjat de Menors. El migdia d'aquell mateix dia, els dos agents van identificar i localitzar els quatre presumptes autors de les bretolades comeses en com a mínim set vehicles. En ser tots ells menors d'edat, els policies, els van traslladar a la Prefectura de la Policia Local de Blanes, on es va citar als seus pares perquè els anessin a buscar.

Justament pel fet de ser no tenir la majoria d'edat, el Jutjat de Menors haurà de determinar com se sancionen els fets i qui es fa càrrec del pagament dels danys produïts en els vehicles. El fet d'haver pogut atrapar els presumptes autors de la bretolada ha estat especialment ben rebuda pels veïns de la zona, que havien denunciat amb anterioritat l'esporàdica aparició de danys en els seus cotxes. Dels propietaris dels vehicles afectats, cinc ja han presentat la corresponent denúncia.