La comunicació entre les policies locals és efectiva i una mostra d'això és la detenció que es va produir aquest dilluns al matí a Lloret de Mar. Una persecució va acabar amb la detenció d'uns lladres que acabaven de sostreure una furgoneta en una nau de Malgrat de Mar.

Els fets es van desencadenar cap a dos quarts de deu del matí. En aquell moment, la Policia local de Lloret de Mar va rebre l'avís per part de la policia de Malgrat de Mar sobre un vehicle que s'havia robat aquell mateix matí. El robatori va consistir en què un lladre va entretenir l'encarregat de l'empresa i un altre va agafar la clau de la furgoneta. Després van fugir cap a la comarca de la Selva.

Des de la localitat del Maresme, la policia va facilitar la placa de la matrícula del vehicle sostret i aquesta es va introduir al sistema de Lloret de Mar, un municipi que compta amb càmeres lectores de matrícules a les entrades. Una acció que va ser clau perquè la furgoneta va entrar a la població selvatana i el sistema va donar l'alerta a la Policia Local, que va desplegar diverses patrulles per enxampar els lladres.

Els lladres de la furgoneta van intentar escapar, i van provocar una persecució policial per la zona de Fenals però finalment, van ser interceptats pels agents locals.

En total, la policia va detenir tres persones que anaven en aquest vehicle robat i que tenien amb antecedents policials. Un d'ells, a més, tenia vigent una ordre de detenció.

Es dona el cas que aquesta persecució policial pels carrers de Lloret es va produir quan no feia ni mitja hora que el presumpte assassí d'una dona en aquesta mateixa localitat havia anat a confessar el crim a la seu de la Policia Local.