Dos policies locals fora de servei de Blanes i Banyoles han identificat uns menors per trencar els retrovisors de 7 vehicles aparcats.

Van cometre les bretolades al barri de la Pedrera-Carretera de Lloret i ara el jutge decidirà si se'ls imposa cap sanció

Els fets van succeir divendres passat al matí, quan els dos agents van tenir coneixement que uns joves havien trencat els retrovisors de diversos vehicles estacionats al carrer, al barri de La Pedrera-Carretera de Lloret, molt a prop d'un centre educatiu.

Després d'obtenir la corresponent autorització del cap de la Policia Local de Blanes, es van instruir diligències amb la Fiscalia i el Jutjat de Menors.

5 denúncies

El migdia d'aquell mateix dia, els dos agents van identificar i localitzar als quatre presumptes autors d'haver trencat els retrovisors de set vehicles, els propietaris de cinc dels quals ja han presentat la corresponent denúncia.

En ser tots quatre menors d'edat, després que els policies els van localitzar al carrer, els van traslladats a la Prefectura de la Policia Local de Blanes, on es va citar als seus pares perquè els anessin a buscar.

Justament pel fet de ser no tenir la majoria d'edat, el Jutjat de Menors haurà de determinar com se sancionen els fets i qui es fa càrrec del pagament dels danys produïts en els vehicles.

El fet d'haver pogut atrapar els presumptes autors de la bretolada ha estat especialment ben rebuda pels veïns de la zona, segons informa l'ajuntament de Blanesen els seus cotxes", felicitant la Policia Local de Blanes per la ràpida actuació.