La Policia Local de Blanes ha imposat 112 denúncies més per trencar el confinament nocturn i del municipi durant la darrera setmana.

La majoria, s'han fet durant el cap de setmana. En total, han aixecat 95 actes per trencar les restriccions nocturnes i del municipi durant el cap de setmana.

L'ajuntament de Blanes informa que durant el cap de setmana, sobretot divendres, la Policia Local ha multat molta gent que anava al municipi per l'obertura del nou centre comercial esportiu situat a l'est de la població, al Pla Parcial Costa Brava.

Precisament per aquest motiu, un dels controls de pas estava situat molt a prop del nou establiment.

Divendres van ser força els conductors que van explicar als policeis, assegura el consistori, que anaven a Blanes per 'estrenar' la nova botiga, un nombre que va minvar un xic dissabte, però que també va ser prou considerable.

En canvi diumenge -al estar tancat el centre comercial-, les raons esgrimides per trencar el confinament -llevat de les causes justificades i acreditades- podien arribar a ser ben variades.

La Policia Local de Blanes es coordina amb els Mossos d'Esquadra per guarir els controls que es fan a peu de carretera, en els principals punts d'accés al municipi.

Fins al moment s'han aixecat 263 actes, majoritàriament als controls de carretera dels caps de setmana

El nombre total d'actes-denúncia que ha aixecat la Policia Local de Blanes fins al moment per trencar els confinaments nocturns diaris, així com els perimetrals del municipi de divendres a diumenge, és de 263.

En aquesta xifra no estan incloses les actes-denúncia que també s'han seguit aixecant durant tots aquests mesos per l'incompliment d'una de les mesures bàsiques de protecció en prevenció del contagi del coronavirus: l'obligatorietat de dur la mascareta posada.