18 de novembre de 2020
18.11.2020
Diari de Girona

Avets de les Guilleries solidaris per ajudar Oncolliga de Girona

Part dels beneficis de les vendes que es faran a través d'una plataforma en línia es destinaran a l'entitat

18.11.2020 | 00:13
Avets en una finca, en una imatge d'arxiu.

L'empresa Avet Solidari, en coordinació amb la Fundació Oncolliga de Girona, ha posat en marxa oncoavet.com, una plataforma de venda en línia d'avets de les Guilleries que destinarà part dels beneficis a l'entitat gironina. L'objectiu és facilitar que es puguin tirar endavant els seus serveis i programes d'ajuda a malalts de càncer i als seus familiars i, alhora, promoure aquest producte local.

Els interessats a col·laborar podran triar entre dos tipus d'avets en diferents mides: l'Avet Picea Abies Excelsa (des de 39,99 euros) i l'Avet Abies Nordmanniana (des de 49,99 euros). Una part del preu (entre el 20 i el 25% segons el tipus d'avet) es destinarà a Oncolliga en concepte de donatiu.


Tió de Nadal

A través del web, a més, es podrà adquirir també el tradicional Tió de Nadal. Les comandes s'entregaran a domicili –sense cost per a les que siguin superiors als 100 euros– i també es podrà programar una recollida post-Nadal.

Oncolliga ha agraït la iniciativa especialment en uns moments en que l'entitat «pateix una reducció important d'ingressos a causa de les restriccions implantades per fer front a la covid-19». En aquest sentit, remarquen que no poden fer la majoria d'activitats solidàries que feien habitualment per evitar aglomeracions i que estan buscant alternatives virtuals per poder aconseguir els recursos necessaris.

«Les necessitats dels malalts de càncer són les mateixes que abans de la covid o, fins i tot, han crescut perquè el sistema sanitari està col·lapsat i hi ha molta angoixa», afirma la presidenta d'Oncolliga, Lluïsa Ferrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook