La Policia Local de Blanes ha detingut un lladre amb nombrosos antecedents a qui van enxampar 'in fraganti' quan intentava robar a l'ambulatori del municipi. Els fets van passar aquest dimarts poc després de les nou de la nit. La policia va rebre una trucada del Centre d'Atenció Primària de Mas Enlaire, el CAP-1. Unes treballadores van enxampar una persona dins les dependències sanitàries que estava regirant els calaixos i armaris dels despatxos de els consultes, se sospita que buscant medicaments. L'home, que anava encaputxat, les va amenaçar de mort quan li van cridar l'atenció. Aleshores, les treballadores van decidir tancar la porta d'accés principals per evitar que fugís, mentre alertaven la policia.

Immediatament, diversos efectius policials es van desplaçar al centre mèdic.

Finalment, els agents van aconseguir detenir el sospitós, a qui atribueixen un delicte de robatori amb violència i intimidació. Es tracta d'un veí del municipi de 33 anys. Un vell conegut de la policia amb nombrosos antecedents.

La Policia Local el va lliurar als Mossos d'Esquadra el mateix dimarts i estava previst que aquest dimecres passés a disposició judicial.