23 de novembre de 2020
23.11.2020
Diari de Girona

Dues zones verdes de Blanes pateixen incendis en menys de 24 hores

22.11.2020 | 23:00
Els Bombers en la intervenció pel foc forestal de Ca la Guidó.

La Policia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat van haver d'intervenir dissabte en l'extinció de dos petits incendis de poca consideració, tots dos en sengles zones verdes del municipi. La ràpida actuació dels dos cossos d'emergències va permetre extingir-los sense més conseqüències, i sense que s'hagin hagut de lamentar danys personals.

El primer es va produir al voltant de dos quarts d'una del migdia als afores del municipi, a tocar del barri Ca la Guidió. El foc va poder-se apagar ràpidament després de la trucada d'una veïna de la finca del costat que tenia por que l'incendi es pogués descontrolar en una zona boscosa.

La segona intervenció va tenir lloc a la tarda al barri de Sa Carbonera, al centre de la vila, en una zona verda que hi ha a la part baixa de la muntanya de Sant Joan. El foc, que estava cremant una zona vegetal situada entre els carrers Esperança i Vidal i Barraquer, es va poder extingir també ràpidament. En aquest cas, la Policia Local va haver de tallar l'accés dels vials de circulació durant un breu període de temps.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook