Els equips d'emergències van desallotjar a la matinada una dotzena de veïns d'un bloc d'apartaments de Blanes per un incendi en una escala interior de l'immoble. Els Bombers s'hi van desplaçar amb diverses dotacions així com la Policia Local i el SEM.

El foc es va poder apagar ràpidament, però va caldre desallotjar set adults i cinc menors que viuen al bloc del número 1 del carrer de la Selva. Segons els Bombers, l'incendi es va produir cap a un quart d'una de la matinada i va afectar l'escala interior que va del segon pis fins al terrat. Principalment, les flames van destrossar vidres i restes que hi havia en aquest punt de l'immoble. Un cop extingit l'incendi, tots els desallotjats van poder retornar als seus domicilis.

La calma en aquest bloc va tornar a trencar-se, però, cap a quarts de vuit del matí, quan els veïns van tornar a alertar els Bombers que hi havia un altre incendi, en aquest cas a la caixa de l'escala que connecta la planta baixa i el primer pis.

No es descarta que aquest segon incendi hagués pogut ser una revifada de l'altre foc. En aquest segon cas, es va cremar material acumulat pels veïns a la zona.