30 de desembre de 2020
30.12.2020
Diari de Girona

Arbúcies compra uns terrenys al costat de la futura llar de jubilats per 15.000 euros

L'Ajuntament preveu construir-hi una zona d'esbarjo de 1.000 m2

30.12.2020 | 14:56
Arbúcies compra uns terrenys al costat de la futura llar de jubilats per 15.000 euros

L'Ajuntament d'Arbúcies (Selva) ha acordat la compra d'uns terrenys que hi ha al darrera del que serà la llar de jubilats, actualment en construcció. Aquest espai, conegut com l'horta de Sant Silvestre, costarà uns 15.000 euros a les arques municipals i té una extensió de 1.000 m2. L'Ajuntament preveu instal·lar-hi una zona d'esbarjo que comptarà amb una zona de petanca, un minigolf i una gran zona enjardinada. Aquest espai estarà obert als socis i usuaris de l'equipament, que arriba a les 700 persones.

La nova llar de jubilats d'Arbúcies (Selva) tindrà una zona d'esbarjo a l'horta de Can Silvestre, que queda al darrera de l'edifici que s'està construint. Es tracta d'un solar d'uns 1.000 m2 que l'Ajuntament ha acordat comprar per 15.000 euros. En aquesta extensió de terreny, el consistori planteja ubicar-hi pistes de petanca i un minigolf i també una gran zona enjardinada.

Actualment, les pistes de petanca estan en un solar del passeig de Mossèn Llorenç i hi ha quatre pistes, dues d'elles cobertes. Aquestes instal·lacions estaran obertes als 700 associats de la llar de jubilats del municipi.

Ara fa tres anys l'Ajuntament i l'associació van acordar el trasllat de la llar de jubilats a un nou edifici. Des de principis dels anys vuitanta del segle passat la llar de jubilats està ubicada en una casa centenària de quatre plantes i soterrani del carrer Sorrall. Les dificultats de manteniment de l'estructura de l'edifici han obligat a fer aquest canvi.

El nou edifici disposa de tres plantes. Fins ara es feia servir com a hotel d'entitats i abans havia estat l'escola i també un espai cultural. El cost de les obres és de 700.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook