L'Ajuntament de Blanes ja ha repartit totes les invitacions disponibles en set dels deu passis previstos del Campament Reial que es faran el dimarts 5 de gener. Les sessions s'han distribuït entre dos quarts de dotze del matí i dos quarts de vuit del vespre. A hores d'ara tan sols queden disponibles algunes invitacions a la una i dos quarts de dues del migdia i a dos quarts de vuit del vespre. El Campament Reial s'instal·larà a l'exterior de la Ciutat Esportiva de Blanes amb l'objectiu de garantir totes les mesures sanitàries per evitar el contagi de la covid-19. Des del consistori remarquen que per accedir al recinte serà imprescindible que els infants presentin les invitacions i que cada entrada equival a una persona.

La reserva d'aquestes invitacions es pot fer a través de la pàgina web del teatre del municipi, però està restringida als infants que estiguin empadronats a Blanes. A l'interior del recinte, l'ús de mascareta serà obligatori en tots els majoris de 6 anys. Dins del Campament Reial, els nens podran veure els reis Melcior, Gaspar i Baltasar abans que aquests els deixin els regals que han demanat a casa.

El primer dia que es van obrir les inscripcions per retirar les invitacions, l'Ajuntament de Blanes va rebre un allau de sol·licituds i poc a poc es va anar estabilitzant la demanda d'entrades fins esgotar set dels deu passis programats.