04 de gener de 2021
04.01.2021
Diari de Girona

Blanes esgota invitacions en set dels deu passis pel Campament Reial

Els infants podran veure Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient a l'exterior de la Ciutat Esportiva

03.01.2021 | 23:19
Blanes esgota invitacions en set dels deu passis pel Campament Reial

La visita dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar programada per dimarts a Blanes està complint les expectatives previstes, de manera que els nens i nenes que visqiun al municipi podran veure Ses Majestats.

L'Ajuntament de Blanes ja ha repartit totes les invitacions disponibles en set dels deu passis previstos del Campament Reial que es faran el dimarts 5 de gener. Les sessions s'han distribuït entre dos quarts de dotze del matí i dos quarts de vuit del vespre. A hores d'ara tan sols queden disponibles algunes invitacions a la una i dos quarts de dues del migdia i a dos quarts de vuit del vespre.

El Campament Reial s'instal·larà a l'exterior de la Ciutat Esportiva de Blanes amb l'objectiu de garantir totes les mesures sanitàries per evitar el contagi de la covid-19. Des del consistori remarquen que per accedir al recinte serà imprescindible que els infants presentin les invitacions i que cada entrada equival a una persona. A més, els assistents hauran de correspondre a la mateixa unitat familiar o bombolla de convivència.

La reserva d'aquestes invitacions es pot fer a través de la pàgina web del teatre del municipi, però està restringida als infants que estiguin empadronats a Blanes. A l'interior del recinte, l'ús de mascareta serà obligatori en tots els majors de 6 anys i respectar la distància de seguretat d'1,5 metres. Dins del Campament Reial, els nens podran veure els reis Melcior, Gaspar i Baltasar abans que aquests els deixin els regals que han demanat a casa.

El primer dia que es van obrir les inscripcions per retirar les invitacions, l'Ajuntament de Blanes va rebre un allau de sol·licituds i poc a poc es va anar estabilitzant la demanda d'entrades fins esgotar set dels deu passis programats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook