13 de gener de 2021
13.01.2021
Diari de Girona

RÓdio Arb˙cies emetrÓ els informatius de Catalunya RÓdio

L'Ajuntament del municipi de la Selva havia fet la peticiˇ el desembre passat

13.01.2021 | 18:48
Acte de signatura de l'acord entre RÓdio Arb˙cies i Catalunya RÓdio amb SaŘl Gordillo, director de l'emissora p˙blica, Pere Garriga, alcalde i regidor Comunicaciˇ d'Arb˙cies; i Manel Serras, regidor de Cultura.

Catalunya Ràdio i Ràdio Arbúcies han arribat a un acord perquè l'emissora municipal pugui emetre els titulars de Catalunya Informació. L'Ajuntament del municipi de la Selva ho va sol·licitar el desembre passat, una demanda que l'emissora pública va acceptar en virtut de la seva funció de servei públic. Ràdio Arbúcies emetrà els titulars de manera íntegra, respectant els títols de crèdits i citant els serveis informatius de Catalunya Ràdio. El director del grup d'emissores de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat que, amb l'acord, "s'amplia el servei públic i s'ajuda a la ràdio local del país".

L'acord l'han rubricat aquest dimecres el mateix Gordillo amb Pere Garriga, alcalde i regidor de Comunicació d'Arbúcies; i Manel Serras, regidor de Cultura del municipi, així com Jordi Bartomeus, Agustí Rovira i Jordi Soler, de l'emissora municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook