L'Ajuntament de Vidreres ha presentat, amb l'ajuda del jovent del municipi mitjançant taules de participació, el Pla Local de Joventut pels propers quatre anys, un programa que gira entorn l'equipament juvenil del municipi. Sota el títol «Vidreres Jove», se centra en tres línies de treball: la formació, l'ocupació i la salut.

Una de les actuacions més importants detallada en el programa és la dinamització de l'Espai Jove Can Torronet, que comptarà amb diversos recursos com hemeroteca, ludoteca juvenil i serveis de difusió mitjançant el butlletí municipal i realització de tallers, xerrades i cursos. El segon programa que es presenta és l'anomenat «Jovent més format», destinat a impulsar aquelles actuacions emmarcades en el procés d'emancipació dels joves de Vidreres.

L'últim programa que s'ofereix és l'«Enxarxats», destinat a fomentar aquelles actuacions emmarcades en el procés de cohesió social i territorial dels joves de Vidreres. Treballa per la igualtat d'oportunitats de tots els joves, enfortint la participació juvenil com a mètode de relació i formació personal i col·lectiva. A més, s'espera que un dels punts forts del pla sigui el punt d'ocupació, encarat també a persones majors de 25 anys .