Un camió carregat de porcs va incendiar-se ahir matí quan circulava per l'Eix Transversal a l'altura d'Espinelves. Segons els Bombers, el foc va iniciar-se en una de les rodes i, malgrat els intents fallits d'altres camioners que van aturar-se al punt del succés per tal d'intentar apagar les flames amb extintors, a l'arribada dels Bombers el foc ja estava molt desenvolupat. Tot i això les tres dotacions que van traslladar-s'hi van aconseguir separar la tractora del remolc.

Un cop extingit el foc va comprovar-se que alguns animals hi havien perdut la vida, desconeixent-se la quantitat d'animals morts.

Arran del succés, van tallar-se dos dels tres carrils de la C-25 en direcció Girona, segons va informar el Servei Català de Trànsit. A quarts d'onze del matí, els Bombers estaven a l'espera que arribés un altre camió per carregar els animals vius. Finalment van retirar el camió accidentat i també van traslladar al lloc un altre vehicle pesant. Els Bombers van donar per finalitzat el servei cap a un quart de dues de la tarda. També van traslladar-se al lloc de l'accident l'equip del Grup d'Emergències Veterinàries dels Bombers (GEV), que van atendre els animals i fer la valoració dels que van morir en el sinistre. En les tasques d'emergències també van participar els Mossos d'Esquadra.