Un camió carregat de porcs aquest matí quan circulava per l'Eix Transversal a l'altura d'Espinelves.

Segons els Bombers, el foc s'ha iniciat en una de les rodes i malgrat els intents d'altres camioners que s'han aturat al punt del succés i han intentat aturar les flames amb extintors, no ha estat possible.

A l'arribada dels Bombers, que hi han treballat amb tres dotacions, el foc ja estava molt desenvolupat. Però han aconseguit, asseguren, separar la tractora del remolc.

Un cop extingit el foc s'ha comprovat que hi ha alguns animals que han perdut la vida. Es desconeix la quantitat d'animals morts.

Arran del succés, s'han tallat dos dels tres carrils de la C-25 en direcció Girona, segons informa el Servei Català de Trànsit.

A quarts d'onze del matí, els Bombers estaven a l'espera que arribi un altre camió per carregar els animals vius. Finalment s'ha retirat el camió accidentat i també s'ha traslladat al lloc un altre vehicle pesant. Els Bombers han donat per finalitzat el servei cap a un quart de dues de la tarda.

A lloc també hi ha l'equip del Grup d´Emergències Veterinàries dels Bombers (GEV) que estan atenent els animals i fan la valoració dels que han mort en el sinistre.

En les tasques d'emergències també hi treballen els Mossos d'Esquadra.