Els Mossos d'Esquadra han detingut un segon assaltant que va entrar a robar en una casa de Vilobí d'Onyar (Selva) el passat 2 de gener. El primer dels lladres va quedar ferit en una cama, després que l'amo del domicili el disparés. La investigació dels Mossos ha portat a la detenció d'un segon home que s'espera que passi a disposició del jutge en les properes hores. Els fets van tenir lloc la matinada del dia 2 de gener quan un grup d'assaltants van entrar en una casa del carrer Avellaner número 18, de la urbanització Cal Ferrer i Pagès de Vilobí d'Onyar (Selva). Els propietaris de la casa estaven dormint i els lladres els van intimidar amb una arma blanca. La investigació encara està oberta i no es descarten més detencions.

En aquell moment, l'amo va agafar una escopeta que tenia a casa i va disparar contra un dels lladres, ferint-li la cama. L'home té llicència d'armes i és caçador habitual. La resta de lladres van poder fugir amb un cotxe. La família va trucar el 112 cap a dos quarts de sis de la matinada per alertar de la situació i els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que es va desplaçar fins al lloc dels fets.

Els assaltants van fer un tall amb una falç molt petita a la mà de la víctima. L'amo de la casa també va patir una rascada molt lleu al cap amb la mateixa falç, mentre els assaltants l'intimidaven.

El lladre que va rebre el tret d'escopeta a la cama va ingressar a l'Hospital Josep Trueta de Girona on se'l va operar d'urgència.