Dos incendis de contenidors van causar ahir destrosses en dos vehicles aparcats a Blanes. Els focs van produir-set de matinada, amb poca estona de diferència en dos carrers molt propers. Arran dels focs es van mobilitzar diverses dotacions dels Bombers.

La Policia Local de Blanes per la seva banda té oberta una investigació i s'apunta que són provocats. Ahir el matí ja es van reposar de nou tots els contenidors afectats per part de la brigada municipal.

El primer dels incendis van tienir lloc a la cantonada del carrer Mas Marot de la localitat. Els Bombers van rebre l'avís quan passaven 24 minuts de les tres matinada. Aquí van cremar tres contenidors i les flames també van destrossar la part davantera d'un turisme -un Volkswagen Polo- que estava aparcat aprop.

Mentre els efectius d'extinció d'incendis es trobaven al carrer Mas Marot, van rebre l'alerta d'un altre incendi també de contenidors de deixalles, aquest situat a l'avinguda de la Paz. Això era cap a tres quarts de quatre de la matinada i juntament amb la Policia Local es van desplaçar fins al lloc. Aquí el foc es va estendre per dos grups de contenidors i almenys dos van quedar inservibles.

Un rètol afectat

D'altra banda, un cotxe Volkswagen Golf que estava aparcat a la zona més propera als contenidors també va patir les conseqüències de les flames, les flames li van causar danys al morro. De retruc, l'alta temperatura també va destrossar un rètol d'un centre de fisioteràpia situat a prop de l'incendi, segons els Bombers. En els dos serveis hi ha van treballar dues dotacions. Tot i els danys materials no es va haver de lamentar cap ferit.

La Policia Local de Blanes per la seva banda està investigant qui hi ha al darrere d'aquests dos incendis, gairebé consecutius i a poca distància un de l'altre. Tenen clar que són provocats.