Tres persones han resultat ferides en un xoc de dos camions i una furgoneta que s'ha produït de matinada a l'Eix Transversal al seu pas per Arbúcies.

Es dóna el cas, que un dels tràilers transportava vedells i s'han hagut de traslladar els animals fins a un altre vehicle pesant.

La retirada dels vehicles causa incidències de trànsit i aquest matí, encara deixa només un carril de la C-25 obert al seu pas Arbúcies en direcció Vic.

L'accident de trànsit múltiple s'ha produït cap a un quart de dues de la matinada a l'altura del quilòmetre 214 de l'Eix Transversal, en sentit Vic.

Per causes que es desconeixen i els Mossos de Trànsit investiguen els tres vehicles -dos de pesants- i una furgoneta han xocat per encalç, segons el Servei Català de Trànsit.

Com a resultat del xoc, els tres conductors han resultat ferits de caràcter lleu. El SEM els ha atès i traslladat a un centre sanitari.

A lloc també s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers.

Els camions són els vehicles que han patit la pitjor part. De fet, a causa del xoc, el camió que transportava vedells no ha pogut el seu camí.

Els animals no han resultat ferits però, s'han hagut de traslladar a un altre camió que s'ha traslladat fins al lloc de l'accident durant la matinada.

A banda, segons els Bombers, una grua ha hagut d'ajudar a la retirada dels vehicles que envaïen tota la calçada.

L'altre camí implicat en el xoc múltiple transportava paquets amb xocolata i va patir també problemes amb la càrrega ja que part d'ells va caure per l'impacte. La furgoneta és el vehicle que ha patit menys danys en l'accident.

Problemes de trànsit

Aquest accident de trànsit encara genera complicacions aquest matí ja que s'estan retirant els vehicles implicats en el xoc i això, genera retencions a la zona. Ja que només hi ha un carril obert en sentit Vic.