27 de març de 2021
27.03.2021
Diari de Girona

Caldes modifica les bases de subvencions socials per beneficiar més famílies

D'altra banda, el ple municipal també va aprovar l'adhesió al pacte d'alcaldes pel clima i l'energia sostenible

27.03.2021 | 00:47
Caldes modifica les bases de subvencions socials per beneficiar més famílies

En el ple municipal celebrat a Caldes de Malavella aquesta setmana passada va quedar aprovada per unanimitat la modificació de les bases de concessió d'ajuts socials i barem de la borsa de lloguer social de l'Ajuntament. Concretament s'ha ampliat la base de càlcul de manera que puguin accedir-hi més famílies.

Tanmateix, el consistori va ratificar la voluntat de seguir treballant per fer front al canvi climàtic. Fins ara s'han instal·lat plaques solars a l'escola la Benaula, s'han incorporat vehicles elèctrics al parc de vehicles municipals, s'ha implementat el porta a porta, s'ha fet el canvi a led a tot l'enllumenat públic, instal·lat calderes de biomassa i properament s'aïllarà tèrmicament el pavelló entre d'altres mesures. En aquesta línia es va ratificar per unanimitat l'adhesió al pacte d'alcaldes pel clima i l'energia sostenible segons el qual, i seguint les indicacions de la Unió Europea, de cara al 2030 s'hauran de reduir entre un 30 i un 55% les emissions de CO2.

En la sessió també s'ha aprovat una modificació de crèdit de 60.000 € per arranjar parcs urbans i zones verdes, com per exemple el parc del costat de la comissaria municipal. A més, es va aprovar la declaració de béns i drets a expropiar entre els carrers Josep Soler i Dr. Fleming. Aquesta és una actuació prèvia a la urbanització d'aquest carrer resolent així una demanda històrica al voltant de la necessitat d'arranjar aquesta part del nucli.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit